Vásárolja meg még decemberben jövő évi bérletét! Év végén ünnepi nyitvatartással várjuk a BKK személyes értékesítési pontokon!

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a bérletvásárlást. Várhatóan sokan akarják majd bérletüket a január 6-8. közötti időszakban megváltani, ezért a BKK több értékesítési pontján is megnövekedhet a sorban állás ideje. Célszerű a vásárlást még decemberre időzíteni, ezzel elkerülhető a január eleji csúcsidőszakban a sorban állás. Már most is kaphatók a 2020. évre szóló éves-, havi- és egyéb bérletek. Ráadásul az éves Budapest-bérletet vásárlók most rodoszi nyaralást is nyerhetnek.

Az ünnepek alatt is folyamatos a jegy- és bérletvásárlási lehetőség a BKK hálózatán. Budapesten és az agglomerációban mintegy 370 jegy- és bérletkiadó automata működik, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. 2019. január 1-jéig a BKK ügyfélközpontjai és pénztárai ünnepi nyitvatartással várják a vásárlókat, valamint azokat az ügyfeleket, akik közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket szeretnék intézni. Az ünnepi nyitvatartás megismerhető a BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében, ahol akár helyszínre, akár nyitvatartási időre is keresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata.

Okostelefonon a „Mobiljegy” mobiltelefon alkalmazás segítségével vásárolhatók meg a Budapest havi-, félhavi bérletek és napijegy típusú – 24 órás, 72 órás és heti – jegyek, valamint a Repülőtéri vonaljegy. Ez az új értékesítési csatorna a nap 24 órájában folyamatosan elérhető. Az ezzel kapcsolatos részletes információról a BKK honlapján tájékozódhat: https://bkk.hu/mobiljegy/.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Híreink | A közvetlen link.[eredeti cikk]

Leave a Comment

Your email address will not be published.