Pótlóbusz jár a H8-as HÉV helyett Mogyoród és Gödöllő között a március 7-8-i hétvégén

A H8-as HÉV rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között jár a 2020. március 7-8-i hétvége mindkét napján 8 és 18 óra között, mert a vonalon pályakarbantartást végeznek. Mogyoród és Gödöllő között pótlóbusszal lehet utazni: a H8-as autóbusz Mogyoród és Gödöllő között – Szentjakab kivételével – minden HÉV megállóhelyhez tartozó buszmegállóhelyet érint, Szentjakab pedig a H8SZ igényvezérelt pótlóbusszal közelíthető meg Mogyoródról.

Rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között jár a H8-as HÉV március 7-én, szombaton és 8-án, vasárnap, mindkét nap 8 és 18 óra között, mert a vonalon pályafelújítás lesz. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni, az alábbiak szerint:

  • H8-as pótlóbusz közlekedik Mogyoród és Gödöllő között, amely Szentjakab kivételével minden HÉV-megállóhely közelében megáll a 992-es éjszakai buszjárat útvonalát követve; Gödöllő, Erzsébet parknál a Táncsis Mihály úton, a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél lehet felszállni rá.
  • Szentjakab megállóhely a H8SZ pótlóbusszal érhető el, amely Mogyoród és Szentjakab között, igényvezért, Telebusz-rendszerben közlekedik, azaz csak akkor indul el, ha erre az utasok részéről igény jelentkezik. Az utazási szándékot a +36 30 611-8694-es telefonszámon lehet jelezni, legkésőbb az indulási időpont előtt 30 perccel.

A pótlóbuszon az érvényes HÉV-díjszabás szerinti jegyek és bérletek használhatók.

Budapesti Közlekedési Központ

 [eredeti cikk]

Leave a Comment

Your email address will not be published.