Menetrendi és megállóhelyi változások a H8-as HÉV-vonalon az április 4-5-i hétvégén és április 8-9-én

Ideiglenes menetrend szerint közlekedik a H8-as HÉV április 4-én reggel 8 órától 5-én az utolsó vonatindulásig, valamint 8-án reggel 8:30-tól 9-én az utolsó vonatindulásig, mert a MÁV-HÉV karbantartási munkákat végez a vonalon. Ebben az időszakban Cinkota és Kerepes között egyes megállóhelyeken az ellenkező irányú peronnál lehet felszállni a HÉV-re.

Április 4-én, szombaton reggel 8 órától 5-én, vasárnap az utolsó vonatindulásig Kerepes, Zsófialiget, Kistarcsa kórház és Ilonatelep állomáson az Örs vezér tere és Gödöllő felé tartó HÉV-ekre a Gödöllő irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni.

Április 8-án, szerdán reggel 8:30-tól 9-én, csütörtökön az utolsó vonatindulásig Kerepes, Zsófialiget, Kistarcsa, Kistarcsa kórház és Ilonatelep állomáson az Örs vezér tere és Gödöllő felé tartó HÉV-ekre a Gödöllő irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni.

A H8-as HÉV ideiglenes menetrendje – amely mindössze a kora reggeli és a késő esti indulások esetében jelent néhány perces eltérést – már elérhető a BKK honlapján: https://bkk.hu/menetrendek/#H8.

Budapesti Közlekedési Központ[eredeti cikk]

Leave a Comment

Your email address will not be published.