Kizárólag a BKK járatai használhatják a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót

Továbbra is csak a közösségi közlekedés járatai használhatják a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót. Egyéb gépjárművek nem közlekedhetnek a hídon. A Budapesti Közlekedési Központ arra kéri a járművezetőket, hogy legyenek körültekintők, figyeljenek a megváltozott közlekedési rendre, amivel elkerülhetik a szabálysértést.

Április 18-án lezárták a forgalom elől a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót a felújításához szükséges előkészítő és feltáró munkák miatt. A hídon jelenleg kizárólag a BKK járatai hajthatnak át félpályás korlátozás mellett, ideiglenesen még gyalog sem lehet közlekedni az átkelőn.

A korlátozás ellenére sok jármű sajnos továbbra is használja a felüljárót, ami az érvényben lévő közlekedési rend miatt szabálysértő. A Budapesti Közlekedési Központ arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, tartsák be az előírt szabályokat. A helyszínen rendőrök is ellenőrzik a forgalmat, ezért a szabálysértés nem kívánt bírságot eredményezhet a figyelmetlen, vagy könnyelmű járművezetők számára.

Zuglóban, a Csömöri úton csak a Cinkotai útig, az újpalotai Drégelyvár utcában pedig csak a Molnár Viktor utcáig lehet gépkocsival behajtani. A lezárt szakaszt az autósok a párhuzamos útvonalakon tudják elkerülni.[eredeti cikk]

Leave a Comment

Your email address will not be published.