Ha gépjárművet vásárolna külföldről, a teljes körű autóimport szolgáltatásunkkal segítünk a jármű bevizsgálásától, vásárlás lebonyolításától, a kinti hazaszállításon át, a magyarországi forgalomba helyezésig mindenben, hogy ne érhesse Önt kellemetlen meglepetés. Nemzetközi szállításkor nyomkövető eszközzel biztosítani tudjuk a szállított gépjármű követését a lerakóig, hogy tudja merre jár a járműve és mikor érkezik. Gépjárműveink 400.000EUR-s  rakománybiztosítással rendelkeznek!

Autójával külföldön lerobbant, balesetet szenvedett? Cégünk segít a gyűjtő fuvarban történő hazaszállításban, kérésre akár a teljes körű biztosítás ügyintézésben is.

Áraink versenyképesek, mert modern járműparkunkkal a környezetvédelmi normáknak megfelelően minden nagy városba bemehetünk. Szerelvényeinkkel akár 8db autó egyszerre történő gyűjtő szállítását is vállaljuk, rövid határidővel. Főbb útvonalak BeNeLux államok, Németország, Ausztria, Csehország, Franciaország északi része, Szlovénia, Lengyelország és Olaszország. Árajánlatért kérem hívjon, vagy keressen minket e-mailen.