You are here: Home Kapcsolat

Kapcsolat


Az TNT-Group Kft. több mint 10 éves múltra visszatekintő cég, mely autószállítással, gyűjtő fuvarozással és autókereskedelemmel foglalkozik. A szállítási feladatokat Budapesten és az Európai Únió területén végezzük. Főbb célterületeink Luxemburg-Belgium-Hollandia-Németország de vállalunk feladatokat Svéd és Franciaország területéről is. Mindennemű hivatalos engedélyekkel rendelkezünk így ha minket választ sohasem érheti meglepetés. (Közösségi árufuvarozási engedély valamint minden járművűnkre 400.000€-s rakománybiztosítással rendelkezünk)

Autószállításnál minden szolgáltatásra egyedi kedvező és versenyképes árajánlatot adunk.

Cégünk mindig a kiváló minőségű, teljes körű és magas szintű szolgáltatásokra törekedett az ügyfelek elégedettsége érdekében, így járműveinkkel minőségi szolgáltatást biztosítunk régi és új ügyfeleinknek.

Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a szakszerű gépjárműrögzítésre, szállításra, amiket az ügyfelek érdekében fényképpel dokumentálunk a felvételtől a lerakásig. Eladásra kínált járműveink teljeskörűen bevizsgáltak, leinformálhatóak. Nálunk a vásárláskor megkapja a vételtől az eladásig készült fényképeket esetleges javításokat fényképesen dokumentálva. 

Szállítási solgáltatásaink között elérhető a rendszeres havi fix áras szállíttatás (flotta esetén), illetve az eseti, utólagos elszámolással bármikor igénybe vehető gyűjtő fuvar valamint segélyszolgálat is.

Szállítással kapcsolatos telefonszámunkon a nap 24 órájában a hét minden napján elérhet minket. +36-30-222-22-33

Autóértékesítéssel kapcsolatosan Hétfőtől Szombatig 08:00-20:00ig állunk nyitva az ügyfelek részére. +36-30-333-2222

Telephelyünk: Budapest XVII. kerület

Keressen bizalommal!captcha