Áraink

Az autómentés – autószállítás során minden fuvarra egyedi kedvező árajánlatot adunk ami minden esetben tartalmazza a rakománybiztosítást is!

Áraink mentés folyamán függenek az elvégzendő munka nehézségi fokától és a megtett kilométertől, milyen műszaki állapotban van a menteni kívánt jármű valamint hogy, milyen eszközöket kell még pluszban a helyszínre szállítani. Nem szeretnénk felelőtlenül kitenni árakat, amiket valami indokokkal változtatnunk kell. Mi mindenkinek egyedi árajánlatot adunk az elvégzendő munkára, amit utána be is tartunk!  Nincsenek apró betűs részek, Versenyképes áron minőségi mentés és szállítást végzünk.

Nemzetközi szállítás esetén egyszerűbb a helyzet, ott a gépjármű súlya valamint a távolság függvénye határozza meg az árat. Rendszerint gyűjtőfuvarozást biztosítunk ügyfeleinknek a kedvező árak végett. Így a 80Ft/km áron dolgozó szállítóktól is kedvezőbb árat tudunk biztosítani. Szerelvényünk heti rendszerességgel indul Hollandia-Belgium-Németország útvonalon.

Megközelítő árak: normál gépjámű méretig: 1.800kg vagy L1H1 méretig . Felette pótdíj kerül felszámításra. Szerződéses partnereinknek jelentős kedvezményt adunk és egyedi árakat kalkulálunk.

Hollandia – kb 180.000Ft

Belgium – kb 175.000Ft

Németország – 90.000 – 165.000Ft-ig

 

Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.